LYSSNA PÅ HUR VI SER PÅ KAPITALFÖRVALTNING

Seminarium

"Funderar du mycket på trygghet, barnen och ett bättre liv om några år? Eller handlar det mer om pengar, ränteläge och konjunktur? Vi på Peak Asset Management funderar över båda. Så blir det när man är nära sina kunder. Hos oss blir du unik, sedd, respekterad. På vårt seminarium får du höra oss berätta mer. Anmäl dig här. Lunch ingår."

Anmälan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
VI HJÄLPER DIG ATT LIGGA STEGET FÖRE

Vi vill lära känna dig bättre

Dags att se över din ekonomi men får ingen hjälp från banken? Vi finns här. Peak Asset Management är kapitalförvaltning för den långsiktiga placeraren. Som gärna ser över alla delar i din ekonomi. Att vara kund hos Peak är mer än bara siffror som går upp eller ner. Hos oss är du ingen liten bricka i ett stort maskineri. Vi vågar lova att vi är mer lyhörda och mer snabbfotade än din bank.

Det ska vara självklart för varje kund att känna sig unik, respekterad och sedd av sin rådgivande partner. Dessutom förvaltar vi på Peak Asset Management dina pengar som om det vore våra egna. Inga dolda avgifter, inget courtage, inga intressekonflikter. Hos oss finns ingen plats för misstag när det kommer till att säkra din framtid och förverkliga dina drömmar.

Anpassat efter dig

Vi börjar inte vår dialog kring pengar. Vi börjar med att lära oss vem du är. Drivkrafter, framtidsvision, människan bakom siffrorna. För oss är en god relation och det personliga mötet fundamentalt.

Transparent modell

Vi tror på att endast ta betalt när vi skapar värde och kostnaderna är alltid transparenta. Peak förhandlar kontinuerligt åt dig och strävar alltid efter att hitta den bästa och mest prisvärda lösningen.

Kapitalkrav

Vi ser en helhet när vi träffar nya kunder men ett riktvärde är att det krävs ungefär 3 Mkr för att ta del av vårt fulla erbjudande. Vi kan dock erbjuda lösningar för kunder med ett kapital under denna nivå.

Kontaktperson

Daniel Johansson

Partner, Peak Asset Management AB

daniel.johansson@peakam.se

Daniel Johansson har arbetat med rådgivning i drygt 15 år. Han har ett förflutet inom retail banking på Nordea och flera år som entreprenör inom finansbranschen.

Peak investerar i framtiden

Peak har valt att stötta vår framtid, våra barn. Peak skänker pengar till både BRIS och Barncancerfonden. Tack vare dessa gåvor kan barn prata med kuratorer och slippa bära det tunga och svåra alldeles själv, BRIS stöttar även barnens rättigheter internationellt. Vi på Peak tycker även att orden barn och cancer inte hör ihop och har därför utöver BRIS valt att stötta Barncancerfondens arbete..

Logo symbol